ADRIENN LIGHT és ANFRINIT

Újdonság a csatornámon, hogy Adrienn Light Magyarországon is tart elvonulást és meditációs programot, amelynek a megszervezését nyitott szívvel és nagy boldogan én vállaltam a Szeretet Tere Műhely színeiben.

Mielőtt a jövő évi programokra térnék, elmesélem megismerkedésünk rövid történetét.

Az utóbbi időkben megjelent bennem az igény, hogy készítsek egy olyan interjút, amelyben az alanyom nyíltan fel meri vállalni pránatáplálkozását, vagy más néven ő „fényevő, fénytáplálkozó” és nem a civilizációtól eltávolodva él, hanem inkább benne.

2022 augusztusában találtam rá Adrienn Light videójára (https://youtu.be/kMfMuQZy328?si=YISeBlY_DaSLVxRS) egy prána fesztiválról szóló internetes oldalon, a Breatharian World oldalán (https://www.youtube.com/@BreatharianWorld/featured), akiről először nem is tudtam, hogy magyar anyanyelvű, mert angolul beszélt, és még az akcentusa sem árulta el. Azért szerettem volna interjút készíteni egy ilyen emberrel, mert ezzel kicsit színesíteni szerettem volna a Szeretet Tere Műhely palettáját, s mert úgy éreztem, hogy engem érdekel, lelkesít, inspirál ez a téma, erről lenne mit beszélni, gondolkodásra ösztönözni a nézőimet.

Adrienn nagyon kedvesen reagált pár napon belül az email-es megkeresésemre, de nem tudtunk azonnal interjút készíteni. Erre 5 hónapot kellett várnom, amíg elkészült az új honlapja és befejezte az éppen futó nagy projektjét. Én türelmesen vártam, míg 2023 februárjában elkészült az első interjúnk, Enni és nem enni” címmel. Ezt követően májusban a következő is, ahol már a második megszületéséről, újjászületéséről beszélgettünk. Ekkor, ennek a videónak a készítése közben jött nekem az ötlet, hogy meghívjam őt hozzánk, Magyarországra, mert úgy éreztem, hogy amikről ő beszél, amit ő „mozgat a térben”, ezekről a dolgokról nekünk, magyaroknak is, feltétlenül hallanunk kell itthon, a saját nyelvünkön, magyarul. Adrienn boldogan fogadta ötletem, annál is inkább, mert már ő is kapott több inspirációt saját belső mestereitől arra, hogy vegye fel a kapcsolatot a gyökereivel. Ez szinkronicitásban volt a saját feladataival is.

Elkezdtem lelkesen szervezni a programot, egy pár napos elvonulást, de menet közben annyi kérdés felmerült, hogy úgy éreztem, inkább személyesen szeretnék Adriennel megismerkedni és átbeszélni a szükséges szervezési teendőket. Ezért 2023 szeptemberében találkoztunk Andalúziában, Spanyolország déli részén, ahol jelenleg családjával él.

Ez a találkozás mély nyomot hagyott bennem. Szinte azonnal testvériséget éreztem kettőnk között, pedig nem ismertük egymást korábbról, és nagyon sok hasonlóságot találtunk a kettőnk életében is. Átbeszéltünk mindent és megvalósult még egy álmom: felvettünk egy tengerparti közös videót, Atlantiszi energiák és kristály esszencia – Adrienn Light – Anfrinit rendszer címmel, amely már az együttműködésünkről is szólt.

Majd ezt követte másfél hónap szervezés, aminek az eredményét itt lentebb mindjárt meg is osztom veletek. 🙂
Csak még egy: Adrienn személyében egy olyan nagy lelki tisztaságú, egyenes és őszinte kommunikációjú, számomra teljesen hiteles és önazonos személyt ismerhettem meg, akivel bátran vállalok bármilyen program megszervezését és lebonyolítását. Ugyanolyan biztos vagyok most a dolgomban, mint amikor az Anasztázia könyvek népszerűsítése mellett tettem le a voksomat 15 évvel ezelőtt. 🙂 A legtöbben erről a „vonalról” ismernek engem, és a Szeretet Tere Műhely is a könyvek inspirációja nyomán jött létre.

Úgy érzem az Adriennel való közös munkánknak ez egy gyönyörű kezdete.

Következzenek hát a konkrét programok.

2024. JÚNIUSÁBAN két programot szervezünk, amelyek alkalmával Magyarországon is találkozhatunk Adrienn Light-tal:

I. FÉLNAPOS MEDITÁCIÓS ALKALOM:

2024. június 23. 10-14 óráig, Budapest, Sanará Budapest Jógastúdió

Előadás és meditáció Adrienn Light közreműködésével

Téma: Mi a különbség a három dimenziós fizikai test és a fénytest között?

Kérdezz-felelek Adriennel Anfriniten keresztül

Meditáció: Fénykódok felébresztése (1-1,5 óra)

Ára: 19 900 Ft

II. NÉGYNAPOS ELVONULÁS

2024. Június 30-július 4., egész napos (5 nap, 4 éjszaka), elvonulás Somogyvámoson a Rádhé Resort Rendezvényközpontban, teljes ellátással, vegetáriánus étkezéssel.

Szállás 2-3 fős apartmanokban, az étkezés teljesen növényi alapú, húst nem szolgálnak fel.

Az esemény leírása:

Fénytest meditációs elvonulás: mélyebb lelki réteget megmozgató meditációs megtapasztalás, fényrészecskéink felébresztése, aktívvá tétele. Sok esetben a lélek inkarnációkon keresztül vár egy ilyen lehetőségre, melynek során a DNS kódjaink jelentősen átíródhatnak…

Részletes tematikát később küldünk a résztvevőknek.

Ára: 351 000 Ft/fő

Az ár az útiköltségen kívül minden mást magában foglal: szállás, étkezés (napi háromszori vegetáriánus), az elvonulás teljes programja.

Fizetési lehetőségek:

1. Részletfizetés három részletben: 

– Foglalás 50.000 Ft 2023. december 31-ig,

– második részlet: 100.000 Ft 2024. március 31-ig,

– harmadik részlet: 201.000 Ft 2024. május 31-ig.

2. Egy összegben való kifizetés 2023. december 31-ig kedvezménnyel: 310 000 Ft.

A fizetés külföldi bankszámlára történik vagy Revolut applikáción keresztül, amelyhez a számlaszámokat és az utaláshoz szükséges kódokat a regisztráció után a jelentkezőknek adjuk meg. 

Kérjük, amennyiben eldöntötted, hogy melyikre jönnél és hogy milyen fizetési konstrukciót választod, jelentkezz nálam, Kátai Piroska Sellánál emailben az inspiraltak@gmail.com címen.

Mindkét programról a következő, legfrissebb videónkban (2023. november) beszélgetünk Adriennel: Elvonulás és meditációs program Adriennel 2024-ben.

Bejegyzés létrehozása: 2023. november 17.

Utolsó módosítás: 2023. 11. 22.