KÉPALKOTÁS SELLÁVAL

2023. novemberében egy heti rendszerességgel történő videós oktatási anyagot indítok el, melynek célja az Anasztázia-sorozat mind a 10 kötetének feldolgozása és az abban található tanítások megvalósításának elősegítése. Tüzetesen megnézzük milyen üzeneteket rejt ez a könyvsorozat a magyarok számára és megbeszéljük, hogy hol tartunk mi most a megvalósításban.

Továbbá lesznek még olyan bárki által otthon elvégezhető gyakorlatok is, melyek a résztvevőket segítik a saját jövőképeik megalkotásában.

Mint olyan, aki 15 éve járom az országot a  különböző Családi Birtokok látogatása kapcsán és mint az, aki több száz programot, találkozót, magbörzét szervezett már az elmúlt 15 évben „Anasztáziásokkal”, Anasztázia olvasóknak, s mint az a lelkes szervező, akivel tavasszal a tizedik kötetben szereplő Tűzmadarat is megépítettük egy vidéki tanyán, igen nagy rálátásom keletkezett az életmód, az élettér teljesen ökologikus, teljesen élhető formában való megteremtésére. Sőt mi több, én is élem azt.  🙂

Aki ma Magyarországon bármilyen természetközeli, a természettel összangban lévő életformát igyekszik kialakítani, nem kerülheti el az Anasztázia könyvekben található bölcsességeket, tanácsokat és tiszta meglátásokat. Aki ezeknek a könyveknek a tanításai alapján alakítja ki leendő birtokát, az sosem fog mellé és elegendő erőt, bátorítást és lelkesedést meríthet a könyvekből… Nem véletlen, hogy 10 kötetből áll a sorozat. Akinek tetszik az első könyv és elolvassa a többit is, megindul egyfajta átkódolási folyamat a testében, lelkében, fokozatosan hangolódik rá a feladatra, mely sok olyan „mellékhatással” is jár, amelyeket álmainkban sem gondoltunk volna. Első körben egészségesebbé, fittebbé, tisztábbá válunk mind testileg, mind lelkileg, megtanulunk a természetből nem csak evés-ivás útján, hanem másfajta módokon is táplálkozni.

Ha valaki a Vlagyimir Megre által írt Anasztázia könyvekkel kapcsolatba kerül és egyhektáros Családi birtokot hoz létre, rögtön egy világméretű mozgalom tagjává is válik automatikusan, amelynek berkein belül sok ezer olyan családdal is kapcsolódik, akik nem féltek váltani, kimozdulni a kényelmes, technokrata komfortzónájukból, hogy elkezdjenek egy más szinten rezgő, élhető életteret építeni, amelyek energetikailag máris összeérnek a térben, még akkor is, ha egymástól több ezer kilométerre vannak.

A szibériai tajga remetenője kivédhetetlen lépést tett, amire még a világot telepatikus sugallatokkal  irányító főpapok sem számítottak… Anasztázia átvezette az embereket a sötét erők időszakán… A virágzó szeretet terek megteremtése óriási erőt és energiát szabadít fel a térben… ez az okkult erők által már óvatosan előkészített és beprogramozott jövőt is képes megváltoztatni… Mindent képes megváltoztatni…

Ha hallod már Földanyánk hívó szavát, de még gyűjtöd az erőt, energiát, lelkesedést a megvalósításhoz, vagy már a megvalósítás útjára léptél, de néha-néha elfogy a lendület, az erő vagy a lelkesedés, akkor itt a helyed.

Ízelítő a tervezett témakörökből:

A KÉPALKOTÁS TUDOMÁNYA, KELL-E AZ EMBERNEK KERESNIE A SAJÁT PÁRJÁT? SÖTÉT ERŐK-FÉNYES ERŐK, A GONDOLKODÁS GYORSÍTÁSA, INTUITÍV KERTÉSZKEDÉS, BOLYGÓKKAL VALÓ KAPCSOLÓDÁS,  AZ ISTENI TÁPLÁLKOZÁS, ANASZTÁZIA KÉK GÖMBJE, HALHATATLANSÁG.

A workshop jellegű oktatás minimálisan kötött konkrét időpontokhoz igazodik és magában foglal:

–          Heti 1 videós felvétel (összesen 21 alkalom), aktuális tartalmakkal, amely bármikor megnézhető (megjelenés november 3-tól március 22-ig hetente péntekenként)

–          a 6-dik, a 13-dik és a 20-dik alkalom után (ezek december 13., január 31. és március 20.) szerda esténként élő, online kapcsolódás egymással este 20 és 21 óra között.

–          Két alkalommal élő fizikai találkozó egy-egy Családi birtokon – Karácsony előtt (december 9.) egy évzáró/évértékelő találkozó, valamint az új évben magbörze/Családi birtok látogatás (opciók: január 27 vagy február 3.)

Időpontokra lebontott részletes tématervezet itt olvasható: https://www.szeretetteremuhely.hu/?page_id=4388.

Én úgy érzem, hogy nem hagyhatjuk tovább azt, hogy külső erők határozzák meg hogyan éljünk, mit tegyünk, mit tehetünk… Ideje használnunk a bennünk szunnyadó belső erőt, saját forrásunkat, kapcsolódni eredendő mivoltunkkal, azzal, amik valójában vagyunk.

A foglalkozások 2023. november – 2024. márciusig tartanak, amikor a kertben holt-szezon van és korán sötétedik, behúzódhatunk a meleg szobába és együtt „tökéletesíthetjük életünk terét”.

A workshop jellegű tanfolyam szervezője és előadója: Kátai P. Sella, Szeretet Tere Műhely

Ajánlott ára: 50 000 Ft/fő. Az összeg befizetésével engem támogatsz és hozzájárulsz te is a Szeretet Tere Műhely 15 éve végzett szolgálatához.

Bankszámlaszám: Kátai Piroska, Magnet bank, 16200151-18531596 vagy

Revolut-on: @piroskieso, Piroska Kátai

Fizetési határidő: 2023. november 30. (novemberben még lehet csatlakozni, egészen december 9-ig)

Ide kapcsolódó videós bejelentkezéseim: Mit ér a szó?, Leggyakrabban feltett kérdés.

Jelentkezés és bővebb tájékoztató a következő email címen: inspiraltak@gmail.com 

Ha téged nem érdekel, megköszönöm, ha továbbítod olyannak, akit viszont igen. 🙂

Szeretettel:

S E LL A 

🌸

Létrehozva: 2023. szeptember 29.

Utolsó módosítás: 2023. 11. 05.