ÚJ KÖNYV – 2023 őszén

Tervezett címe: A TEREMTÉS ANYAI ARCA

Mottó: „Azért jöttél erre a világra ebben az időben és ezen a helyen, hogy megtudd, Ki Vagy – és hogy megteremtsd azt, Aki Lenni Akarsz.”

(Neal Donald Walsch: Beszélgetések Istennel, 2 könyv, 20 old.)

15 éve járom az országot, a magyar családi birtokokat vagy más néven Szeretet Tereket (videóriportok a családokkal itt: Szeretet Tere Műhely), és találkozom emberekkel, akik napi szinten alakítják, formálják, tökéletesítik életük terét. Ezek az emberek nem tömbházakban laknak, hanem élhető nagyságuk terük, kertjük van, amelyről szintén gondoskodnak. Vannak olyan helyek, ahová időről időre visszatérek, főképp oda, ahol a szeretet energiája megérint. Ezen helyek közül van egy, amelyik annyira tetszik, hogy egy könyv megírására is ösztönzött.


A könyvet az abonyi tanyavilágban élő Blaskó család élete és munkássága ihleti (ide kapcsolódó videó: Blaskó család Abonyban), a náluk megtapasztalható családi szeretet-egység, a csodálatosan szép, bő terméssel megáldott kert, és a terükben mindenhol jelen lévő műalkotásaik: domborművek, faragások, nemezmunkák. Olyan élő képek ezek, amiket csak szeretettel lehet létrehozni, ahogyan a könyvet is, melyet írni kezdtem, a szeretetteljes érzések segítenek szavakba önteni.

A könyvben mesélek majd e csodás szeretet-tér kialakulásáról, a kert működésének titkairól és legfőképp a család által alkotott képekben, a képírásban rejlő üzenetekről, melyek a szívünket érintik meg, nem az elmét. Ezek a képes üzenetek a Blaskó családon keresztül idestova harminc éve íródnak a magyar térbe és jutnak el az emberek otthonaiba, intézményekbe, közterekre, kiállításokra.

A könyv közösségi finanszírozásban, terveink szerint 2023 őszén jelenik meg, amelyre adomány jellegű támogatást a lentebb megadott számlaszámra lehet küldeni. Minden támogató neve említésre kerül a könyvben, plusz kap egy tisztelet példányt is a kész műből.

Kátai Piroska, Magnet bank, 16200151-18531596.

Hálás köszönet a hozzájárulásért! A JÓ ÖLTSÖN TESTET!

Ízelítő a könyvből:

  1. KETTŐS TERMÉSZET
  2. A BÖLCSESSÉG

A bejegyzés létrehozva: 2022. 12. 08.

Utolsó frissítés: 2023. 02. 07.