Kérdések – Válaszok 2. Vlagyimir Megre, 2022.02.06.

Vlagyimir Megre, az Anasztázia könyvsorozat írójának válaszai a németek által feltett kérdésekre, mely 2022. február 6-án készült folytatásként a január 30-án elkezdett után.

(Az eredeti videó orosz nyelven itt található: https://anastasia.ru/news/detail/74055/)

Jó napot kedves olvasóim! Azokat is üdvözlöm akik nézik az előadásunkat!

Ahogy megígértük az első kérdés a koronavírussal kapcsolatos.

1. Mit gondol Anasztázia a koronavírus krízissel kapcsolatban? Meg lehet-e tisztulni a korona vírus oltástól? Visszafordítani őt…..? Ki lehet-e vonni a szervezetből a mérget? Lehet-e újra egészséges aki megkapta a vakcinát? Ha igen, akkor hogyan? A koronavírus elleni oltás halálos, vagy csak legyengíti a szervezetet?

Egy kérdésben nagyon sok kérdés van, megpróbálom őket összefoglalni. Anasztázia azt mondja, hogy a Koronavírus egy gondolkodó anyag, a gondolkodás akaratának engedelmeskedik. Azért jelent meg, hogy az emberek megértsék, hogy mit követtek el a bolygóval. Gondolkodjunk el mi is azon, hogy mi a koronavírus? Mi történt voltaképpen? Egy normális szemmel nem látható anyag, hirtelen megjelent a Földön. Nem fontos az, hogy itt élt-e ezer éve, vagy millió éve, vagy ember által feltalált. Mindez nem fontos. A következményei a fontosak. Hirtelen az összes országban megkezdődik az életmódváltás. Sok ember elgondolkodik azon, hogy most mit is csináljon? Az általános kérdés az, hogy oltassuk magunkat vagy sem? Ez a vitakérdés megosztotta az embereket, két körülbelül egyenlő csoportra. Kinek van igaza? Nekem eszembe jut az a mondata Anasztáziának, hogy „Magad határozd meg a valóságot!”- valószínűleg nem sokaknak lesz érthető ez a mondat. Megpróbálom önöknek ezt elmagyarázni. Minden embernek más az immunrendszere, hogy megállapítsuk azt, hogy egy konkrét embernek van-e arra szüksége, hogy kapjon-e oltást vagy sem? Ismernünk kell, egyszerű szavakkal élve az ő orvosi kartonját. Elképzelhető, hogy valakinek létfontosságú, valakinek nem. Megtudja-e az ember egyedül állapítani azt, hogy szüksége van-e oltásra. Én úgy gondolom, hogy meg tudja állapítani. Az egyik ember biztos önmagában, hisz a saját erejében, hisz a saját egészségében, és nem betegszik meg, vagy ha megbetegszik nincs szüksége külső segítségre. A másik ember levert, nem hisz semmiben, és fél. Ebben az esetben ennek az embernek az oltás a létszükséglet, azért, mert az ő immunrendszere nem fog rendesen működni. A saját gondolatával az immunrendszerét lekicsinyítette: ,,Te semmit sem tudsz!”. Az emberi gondolatnak minden engedelmeskedik az univerzumban.

Volt egy olyan kísérlet: az emberek egyik részének antibiotikumot adtak, a másik részének só oldatot, vizet. Mind a két csoport meggyógyult. Mi az, amikor meghatározod önmagad? Mi az, amikor megtaláljuk azt a helyzetet, amikor ön és a saját családja nem lesz kitett ennek a megbetegedésnek, a koronavírusnak, és más megbetegedéseknek is, amelyek majd ezután jönnek. Most minden ember el kell, hogy gondolkodjon azon a jövőbeli életmódon. Ahogy megértik az emberek, hogy milyen kell, hogy legyen az életmódjuk, a koronavírus és más fertőzések elmennek. Anasztázia azt mondta, hogy „Én átviszem az emberiséget a sötét erők időszakán keresztül!” 

Mi történt azokkal az emberekkel, akik már most családi birtokokon élnek? Ők változtattak az életmódjukon és nekik a koronavírus nem olyan ijesztő mint mások számára. Én írtam a könyvembe arról, hogy mit jelent megismerni saját magunkat. Mi folyamatosan óriási mennyiségű információt kapunk, folyamatosan kapjuk ezeket az információkat, de mi nem elemezzük őket. Azért mert nem elemezzük ki őket, a megkapott információ áradat nyomja a következő információ áradatot. Nézzék, valahogy úgy adódik, hogy azok a nagyon spirituális emberek, mindig egyesültek mielőtt megírták volna a tanokat. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek el kell gondolkodnia a saját élete fölött. Az aki megkapta az oltást, lehet-e újra teljesen egészséges? Kapott oltást, vagy nem kapott oltást? Lehet egészséges! Van egy olyan mondás: Szeretnél boldog lenni? Légy az! Szeretnél egészséges lenni? Légy az!”-Még sokat lehetne beszélni erről a témáról, válaszolva ezekre a kérdésekre, de ebben az esetben én nem tudok válaszolni más kérdésekre.

Ha nem válaszoltam érthetően a kérdésre, akkor a következő stream-em nem tudom, hogy mikor lesz, folytatjuk ezt a témát. Az, amit én most önöknek elmondtam, az annak a tudásnak az alapja amit én Anasztáziától kaptam és az én saját következtetéseim. Önökkel együtt kell, hogy megértsük a kialakult szituációt. Németországban nagyon jó orvosok és kórházak vannak. Sok ember gyűjti a pénzt arra, hogy elutazzanak Németországba, hogy helyrehozzák az egészségüket. Azok az emberek akik ezt nem tudják megtenni, ők megpróbálnak alternatív lehetőséget keresni a népi gyógyításokban. Van egy olyan tudomány, aminek az a neve, hogy metafizika, a koronavírus kérdését, a metafizika segítségével kell megoldani. Úgy válaszoltam a kérdésre, ahogy tudtam.

2. A Földnek milyen jövőjét látja Anasztázia? Mi az aranykorszak felé megyünk, vagy újra az önmegsemmisítéssel foglalkozunk? Lesznek-e az elkövetkezendő 10-15 évben látható változások a jobb dolgok felé? Vagy, hogy az anyaföld újra paradicsom legyen, ez sokkal később fog bekövetkezni?

Anasztázia, természetesen a Föld jövőjét csodálatosan szépnek látja, és ez szükségszerűen meg is fog történni. Ez már most is kezd beteljesülni. Azok a nézők, akik most nézik ezt az adást, ezt az adást önkéntesek készítették. Ez egy nyilvános kezdet. Azt kérdezik meg, hogy mikor lesz a jövő? 10 vagy 15 év múlva? Mindenkinél valahogy máshogyan lesz ez. Csináljunk most egy kísérletet. Vigyük át az emberiséget a csodálatos jövőbe. Ezt meg lehet csinálni, ha az ember megérti azt, amit én most mondok. Amikor önök találkoztak a szerelmükkel, a férfi a nővel, a nő a férfival, és egymásba szeretnek. Ahogy ez megtörténik önökkel, ez a szerelem energiája elviszi önöket egy teljesen más irányba. Minden ugyanaz: a csillagok, az égbolt, a csörgedező patak hangja, a madarak éneke, csak az emberek ilyenkor máshogyan látják ezeket a dolgokat. Ha önök most meg tudják látni a jövőt, a saját jövőjüket, akkor önök már ebben fognak élni, a jövő pedig önökben fog élni. Az önök álma el fogja önöket vinni a fényes végtelenbe. Csak a gondolatok és az álmok részleteikben ki kell, hogy legyenek dolgozva. Gondolatban kezdjék el építeni a saját családi birtokukat. Minden egyes birtok az egy kis világa a jövőnek, és önök ebben részesedni fognak, és az is valószínű, hogy önök sokkal boldogabbak lehetnek most, 25 év múlva. A majd most történik meg. Már néhány embernek meg is történt.

3. Hogy van Anasztázia, és hány éves? Mivel foglalkoznak a gyerekei? (A mi gyerekeink, jegyezte meg Megre ) Önnek van-e kapcsolata a fiával? Tudja-e ő a képességeivel befolyásolni a világot?

Röviden mondva Anasztázia jól van. Anasztáziának mindig jól mennek a dolgai. Úgy gondolom, hogy ő most 47 éves. Nehéz meghatározni a korát az ő kinézete alapján. Létezik egy olyan fogalom, mint a biológiai kor, létezik egy olyan betegség, amikor az emberek nagyon korán öregednek, és vannak olyan emberek, akik sokáig nem öregszenek. Ők szépek még 100 évesen is. Anasztázia nagyon keveset változott az első találkozásunk óta. Ami a gyerekeinket illeti, hogy a képességeikkel hatnak-e a világra, igen hatnak. Én is hatok, önök is hatnak. Mindenki különböző mértékben.

4. Meg fog-e jelenni újabb könyve?

Igen, lesz újabb könyvem!

5. Az Anasztázia féle energia könyv le lesz-e fordítva német nyelvre?

Igen, le lesz!

6. Tisztelt Vlagyimir! Miután befejezte a könyvsorozat írását, ön akart még egy könyvet írni a szeretetről, ön készül ezt megírni?

Igen! Most is szerettem volna beszélni önökkel a szerelmi rítusról. A könyvben ez képletesen lesz leírva, el szeretném mondani, hogy mi ez? Hagyjuk ezt a legutolsó pillanatra, ha még lesz rá időnk, elmondom.

7. Mit tud megtenni az ember, akár most azonnal, hogy megváltoztassa ezt a sötét korszakot, világosra és szeretetteljesre?

Én elmondom a saját véleményemet. Ennek az alapja Anasztázia véleménye is. El kell kezdeni minél hamarabb tervezni a saját életünket. Mi most nem az általunk tervezett életet éljük. Szeretném, hogy a jövő tervezése részletes lenne, párban a kedvesünkkel.

8. Mit tudok tenni azért, hogy az igazság vagy a hazugság minél hamarabb megnyíljon a lelki és fizikai környezetemben, például az oktatásban?

Jó kérdés, én erre a kérdésre a 18-as kérdéssel együtt fogok válaszolni.

9. Mi a pontos különbség az Öko falu, élő közösség és a családi birtok között?

Tudják, a családi birtokokról el lehet mondani, hogy ezek Öko falvak is, egy élő közösség is és még ettől sokkal, de sokkal sokoldalúbb. Öko falvak már régen léteztek, de náluk nem volt ilyen robbanás. Az Öko falvakat nem tanulmányozta annyi egyetem, mint ahogy tanulmányozzák azt az ötletet, amit Anasztázia adott tudtunkra. Mi a Fond-al közösen készítünk egy összeállítást (gyűjtő munkát) ahogy elkészülünk vele, lefordítjuk német nyelvre. A tudósok egy csoportja – a Moszkvai Állami Egyetemen, ez a legnagyobb és legjelentősebb egyeteme Oroszországnak – foglalkoztak Anasztáziával, mint jelenséggel. Elolvasva az ő munkájukat, önök megkaphatják a választ azokra a kérdésekre amelyeket itt is feltettek nekem, Például a tudósok arra a következtetésre jutottak, hogy Anasztázia egy nő, ember, akinek a  génmemóriájában olyan információk maradtak  meg a kezdetek kezdete óta, amiket ő bármikor elő tud hívni és az ő példázatai is az alapjai ezeknek az információknak. A „ Teremtés” című könyvben, ahol a Föld alkotásáról beszél, szintén az alapja ez az információ. Az a nagy igazság, hogy a tudósok úgy gondolják, hogy ez az információ megvan a mi génmemóriánkban is. A mindennapi problémáink miatt mi ezt nem tudjuk felszínre hozni. A tudósok azt is mondják, hogy a szerelmi rítus, amiről ő beszélt és az eljegyzési rítus ami majdnem ugyanaz. Ez a csúcsa a pszichológiának és a filozófiának. Ezek mesebeliek és egyben nagyon egyszerűek. Amikor, ezt Anasztázia elmondta nekem először, nem értékeltem és nem értettem, hogy milyen jelentősége van ennek a rítusnak/rituálénak. Én ki fogom javítani ezt a hibámat, és most is elmondom egy részét, ha érkezek válaszolni ezekre a kérdésekre.

10. Milyen szívbeli üzenetet küldött Németország lakosainak Anasztázia?

Önök, hogy gondolják, milyen üzenetet tud Anasztázia önöknek küldeni? Természetesen jó üzenetet! Önök támogatnak minket, Oroszország lakosait, mi támogatjuk önöket. Ez egy olyan érdekes dolog, hogy Anasztázia el tudja törölni a határokat. Néhányszor voltam Németországban, és nem láttam különbséget úgy, hogy nem beszéltem a nyelvet. Nem láttam különbséget a német olvasók és a mi olvasóink között. Nagyon nagy köszönet önöknek, német olvasóknak, hogy önök vannak, hogy önök okosak, hogy önöknek olyan erős filozófiájuk van és, hogy önök leásnak az igazságig.

11. A félelem, megfélemlítés, egyoldalú dezinformáció,  lehet információ. Ködösítik a tekintetet, mit tegyek, hogy az emberek figyelmesebben nézzenek, érezzenek, segítsenek, tiszteljenek és elismerjenek.

Ezt a kérdést is a 18-as kérdéshez csatolnám.

12. Mit gondol a Világgazdasági Fórumról és a nagy újraindításról?

Én nagyon szeretném, ha lenne egy Világgazdasági Fórum és azt megelőzően az emberek elolvasnák a mi tudósaink munkáit, akik tanulmányozzák „az Oroszország zengő cédrusai” mozgalmat, és meghatározták annak jelentőségét Németország, Oroszország, a balti államok és még sok más ország fejlődésére. Ez nagyon érdekes lenne. És az ilyen fórumok az ilyen szép jövőről, talán az egész világ izgalommal figyelné.

Először ezeknek a tudósoknak köszönhetően tudtam meg, hogy egy olyan ország, mint Amerika, hogyan fejlődött Amerikává, egy kicsit elmaradott agrár országból virágzó Amerikává. Tehát az a gondolat, amelyet Anasztázia közvetlenül elénk tárt, vagy néhol a sorok között, ennél még erősebb, mint amiből Amerika született, az úgynevezett Homestead-törvényből. És ez vonzza az embereket, ez az elképzelés.

13. Ha az étrend olyan legyen, mint a légzés, akkor milyen legyen a légzés?

Anasztáziáé ez a kifejezés, aki azt mondta, hogy úgy kell enni, ahogyan lélegzünk. Mi ebédlőbe járunk, étterembe megyünk, vagy hosszasan készítünk valamit otthon, vagy összegyűlünk és körbe ülünk az asztalnál, és így tovább. Sok időt pazarolunk el így. Anasztázia egyáltalán nem tölt időt az étkezéssel és nem gondol rá. Mi történik: ő jár-kel, letép valamilyen bogyót, fűszálat, miközben másra gondol, valami másról beszél, miközben eszik. Neki segítenek az állatok is – mókusok diót gyűjteni, gombát, bogyós gyümölcsöket.

De amikor lélegzünk, mi eszünk is. Például azok, akik már régóta élnek a családi birtokukon, azok tudják, hogy tavasszal a különböző növények virágport adnak. A virágpor ott van a levegőben, bár lehet, hogy mi ezt nem látjuk. Láthatjuk, ha teszünk egy üvegbe vizet, vagy lavórba, akkor a víz megsárgulhat, és látni fogjuk, hogy a víz színe megváltozik, a pollenektől. És amikor mi belélegezzük a tavaszi, vagy a nyári levegőt, akkor mi a pollenekkel együtt szívjuk be a levegőt. A virágpor pedig nem más, mint egy nagyszerű étek, nagyszerű gyógyír. Sokan azt állítják, hogy a nő, aki nem tud szülni, vagy ha bármilyen okból nem szült még gyermeket, egy ilyen helyen tartózkodva tudnak majd szülni, mert a belélegezték a virágok virágporát, amiből az új születik. Azok, akik most családi birtokon élnek, meg tudják ezt tenni. Azok, akik városban élnek, mérgezett levegőt lélegeznek be, amiben nincs pollen, de van egy csomó baktérium és van egy csomó dolog a kipufogógázoktól. Jött is a koronavírus, azt mondja: „Ne lélegezzétek be ezt a levegőt, menjünk, mutatok nektek más fajta levegőt.”

14. Mit tud az ember csinálni, hogy visszanyerje az elvesztett bizalmát Istenben?

Írtam ezt, és úgy vélem most is, hogy az ember nem vesztette el bizalmát Istenben. Isten azt mondta az embernek: „Fiam, te végtelen vagy, örök, benned teremtő álmaid lakoznak. Amikor a mindenség végét eléred, egy új gyönyörű teret nyit meg a gondolatod.” Tehát Isten, mint egy szülő, végig hinni fog. Aki olvasta a „A Teremtés” könyvet… Ugye a Szeretet feltett egy kérdést Istennek: „Istenem, mit fogsz csinálni, ha azt látod, hogy teremtményeid kőbe burkolódznak és meghal a világ.” És Isten azt mondta: „A felkelő nap hajnalpírja leszek, egy kis fűszál a kövek között. Minden fiam és leányom megértheti.”.

Mi értjük is.


15. Mi történik pontosan, amikor meghalunk?

Van, aki csak testet cserél. Ez azok számára lehetséges, akik emberek maradtak, lelküket viszonylagos harmóniában őrizték meg, akik képesek voltak az ellentétek egységét lelkükben létrehozni. Ő emberként testesül meg. És akiben teljes a diszharmónia, az nem tudta megőrizni az ellentétek, az ellentétes energiák egységét. Isten az összes térben lévő energiából teremtette az emberi lelket. Figyelmesen olvassák el, mi van írva a „A teremtés” könyvben, ott lehet választ kapni erre a kérdésre.

16. Hogyan ismerhetem meg őseim lelkét, ha én nem is tudom a nevüket, hogyan hívjam meg őket a családi birtokomra? Köszönöm a könyveket.

Van egy ilyen mondat: „Egész nemzetségemet elhelyezem itt.” Igen, ön nem ismeri az ősei nevét, ám a génmemóriában, az ön génjeiben megőrződött egész nemzetsége, az első személytől kezdve, Ádámtól kezdve. Lehet, hogy az ősei lelkei sem emlékeznek a nevükre, ők valahol a térben lebegnek, senki sem hívja őket a földre. És az ember nem tud lejönni a földre magától, ha senki sem hívja őt, és nem kell senkinek. Ő csak két esetben térhet vissza a Földre: ha valaki hívja, vagy akkor ha halálakor elindított egy gondolatot, amely érdekes, értékes lehet a jövőre nézve, egy olyan gondolatot, amelyet pozitívan értékelt az egész univerzum. Aztán ő is testet ölthet, akkor is, ha senki nem hívja őt, neki segítenek a világegyetem lényei.

És mi történik, ha ott van egy hektár földje, és azt mondja: „azért vettem ezt a földet, hogy idehívjam az én nemzetségemet.” És több ezernyi energiacsomó (a lélek egy energiacsomó) az univerzumban lebegő rokonok, az ősök hallani fogják ezt a gondolatot. Ők biztosan meghallják. Jelenleg nem hallják, mert nem gondol rájuk. Őket nem érdekli a munkája, milyen ruhákat hord, mit eszik. Végtére is, mindezek hétköznapi dolgok, amikor nem gondol a ősökre. Aztán egyszer csak azt mondja nekik: „Rátok gondolok.” Százezer év után ez egy nagy meghívás lesz a számukra, hatalmas felrázó élmény. És akkor ők betakarják a birtokot az energiájukkal.

17. Hogyan lehet a cédrus medál hatását optimalizálni?

Sokan, különösen a nők, fülbevalót hordanak, nyakláncot, nyakéket, brossokat, valamilyen oknál fogva úgy gondolják, hogy ez gyönyörű. Gyűrűk, karkötők. Mi ebben a szép? Ki mondja, hogy szép? De van olyan, mint, mondjuk amikor a vőlegény ad a menyasszonyának egy gyűrűt, ami a nagymamájáé volt – ez nagyon komoly ajándéknak tekinthető. És akkor képzeljék el, milyen a cédrus medál, amit a nagyapa hordott a mellén, aki azt a kezében tartotta és így csiszolódott az ujjai között. És ez a medál akkor lesz szép, ha az ujjaink formálják. Lehetetlen összehasonlítani az arany ékszerekkel, még egy híres ékszerész ékszereivel is.

Van a cédrusnak egy olyan tulajdonsága, hogy magába nyeli az energiát. Részletesebben olvasható erről a Bibliában, az Ószövetségben, ahol Salamon király cédrusból építtetett egy házat és egy templomot.

De a kérdés hogyan is hangzik – Hogyan lehet a cédrus medál hatását optimalizálni?

Az ujjaknak van, mondjuk úgy, egyfajta sugárzása. Egy bizonyos fényben lefotózták, és az ujjak sugarakat bocsátanak ki. Következésképpen, ha az ujjaival dörzsölgeti, akkor, amikor jó hangulatban van, ez jól fejleszti egy cédrus medál hatását.

Elérkeztünk a a tizennyolcadik kérdéshez, és itt a tizenegyedik, és másik három kérdésre is válaszolok.

18. A média megrágalmazta a könyveket és az olvasóit, mint orosz, szexista, antiszemita, szélső jobboldali, nacionalista, népi. Hogyan viselkedjünk bölcsen ebben az esetben?

Jó kérdést tett fel ez a kérdező. Ő. tulajdonképpen leírta a szót – megrágalmazták. És hogyan viselkedjünk bölcsen?

Tudják, ez egy érdekes helyzet, ami kialakult Németországban. Oroszországban is teljes erővel támadnak bennünket, ugyanezeket mondják. De Oroszországban mellénk is álltak. Vannak vallási vezetők, akik felszólaltak, például Oroszország Legfelsőbb Muftija támogatta a mozgalmat, számos kormányzó támogatta a mozgalmat. Az Oroszországi Népfront támogatta a mozgalmat. Az elnök támogatta a mozgalmat, illetve nem a mozgalmat támogatta, hanem a távol-keleti hektárról szóló törvényt bocsátott ki.

Mindazonáltal a támadások folytatódnak. Éppen írok egy cikket, amely ezeket a támadásokat elemzi, és különösen az utolsót, ami azt állítja, hogy Megre egy államot akar létrehozni az államban, és még sok más dolog is van.

De én válaszolt nekik, hogy egy faluban élek, és panasszal élek a hivatal ellen, mert megdöglött az egyik csirkém. A csirkém halálra nevette magát, amikor elolvasta a hivatal következtetéseit. Mert Oroszországban van egy mondás: „Ez a tyúkoknak is nevetséges”. És ezen a tyúkok is nevetnek, amikor azt mondják, hogy szexista, antiszemita és szélsőséges, nacionalista – ezen még a csirkék is nevetnek.

Végtére is, a könyveket nem tegnap nyomtatták, hanem több mint húsz évvel ezelőtt. Ezeknek a könyveknek az olvasói a birtokokon élnek, gyermekeiket egészségesnek és szépnek nevelik. Van egy szomszédom, a gazdasági tudományok doktora, a közvetlen szomszédom. Ő az állami Duma három szekciójának is tagja, a lánya templomokon dolgozik Olaszországban, csodálatos mozaikokat készít.

Sok embert hozhatsz fel példának. Mesélhetek egy nőről, aki kerekesszékes. Elolvasta a könyveket, fogta magát, s kerekesszékestül idejött az erdőbe, ahol a falu épül.

A férje azt mondta: „Mit csinálsz, nincsenek nálad otthon?”

Azt mondja: „Vegyél nekem egy hektárt, ott fogom megépíteni a családi birtokomat.”

A férje pedig vett neki egy hektárt.

Belegondoltam, hogyan tud egy kerekesszékes ember családi birtokot teremteni. Saját tervei alapján készítette. Mindenütt van egy gyaloghíd, amelyen a nyári konyhába, vagy a fürdőbe tud gurulni. Egy csoport jött hozzá Amerikából, egy kerekesszékes ember is volt velük. Én is ott voltam, még az alapítványtól is. Ott ülnek, egymásra néznek, nem ismerik a nyelvet, de az a benyomás, hogy beszélgetnek. Nos, akkor, amikor kimentünk, megkérdeztem az embert, aki Amerikából jött, a kerekesszékest. Nem egyedül jött, volt vele egy tolmács és a felesége is vele jött.

Azt mondom: „Mit beszélgettek?”

Megkérdezem tőle: „Hogyan döntött erről? Ki és mi segített?

– És a nő mit válaszolt?

– Az álmom és a vágyam.

Elmondhatom, hogy most a szeretet könyvébe írok. Az ember valahol hetven és hatvan évesen… így találkoztak, szerelmesek lettek, már sok birtokon ismerik a történetüket. Röviden, az öregember vásárolt egy hektár földet. A hetvenes éveiben járt, és egy sátorban élt. Aztán a szomszédok egy kis fürdőházat építettek neki, abban lakott. Egyik hozzátartozója se segített neki. Amikor erről hallottam, elmentem hozzá, hogy meggyőzzem őt, költözzön a városba – hogyan élhet itt így egy ilyen idős ember.

Amikor megérkeztem hozzá, ott ült, és verseket írt egy füzetbe. Azt válaszolta, amikor mondtam neki, hogy térjen vissza a városba, szóval azt mondta nekem: „Vladimir, nem aggódj miattam, a te Anasztáziád eljött hozzád, én is várok, amíg az én Anasztáziám eljön hozzám. Csak érdemesnek kell lennie erre, tenni kell érte valamit”.

Nos, nem próbáltam lebeszélni őt, neki volt egy álma, így elmentem. Aztán két év múlva hallottam a szomszédoktól – eljött hozzá. Fiatalabb volt nála húsz évvel, nem is szegény, hanem egy módos nő. És felépítettek egy házat. És elmentem hozzájuk a házavatóra.

És a felesége azt mondta az összegyűlt vendégeknek: „Szeretnétek, ha mutatnék valamit?”

Mindenki azt mondta: „Igen, mutass”.

És egy katonai egyenruhát hozott ki, ami az öregé volt. Ez az öregember egy visszavonult ezredes volt. És a ruhája tele kitüntetésekkel.

Megnéztem, és gondoltam: „Nos, hol van az a hely, ahová a legnagyobb kitüntetést el lehetne helyezni?”

Látják, ilyen korban is lehetséges újra kezdeni az életet. E két ember szerelméről külön regényt lehetne írni, és mindez az emberek szeme láttára történt.

És azt írják, szexista, antiszemita, jobboldali szélsőségesek.

És most nagyon komoly dolgot mondok ezekről a támadásokról Németországban és más országokban.

Anasztázia nagyapjával beszéltem, és azt mondta: „Vladimir, azt mondta Anasztázia, hogy ŐK már mindent megépítettek.” ŐK – ez hosszú történet, olvassák el a könyveket a sorok között. ŐK – ezek energiák, amelyek az embereket alkotják, belőlük teremtődött minden. Ahogy azt Anasztázia mondja, ahogy ő azt megálmodta, és ŐK, ezek az energiák (ezek most is körülöttünk vannak a térben), ŐK megalkottak egy tervet, ŐK elfogadták az álmát és saját tervet alkottak. És mindezek a támadások megfelelnek ennek a tervnek.

Azt mondja: „Vladimir, de ha nem lennének ezek a támadások, lehet, hogy te megőrülnél.

Van egy ilyen koncepció – tűz, víz és réztrombiták. A legnehezebb megbirkózni a réztrombitákkal, a fanfárokkal. Amikor a parancsnok visszatér, vagy valaki más, szólnak a fanfárok, olyan nagyszerűek ők, felülmúlhatatlanok. Itt vagy, egy egyszerű ember, és hirtelen elkezdenek meghívni különböző országokba. Meghívást kapsz az ENSZ-be, Nexusba, amely eseményeket rendez az ENSZ-ben. És a társadalom hihetetlen mozgásba jött, egy jelenség. Oroszországban és más országokban számos egyetem tanulmányozza ezt a jelenséget. Nagyon nagyszerűnek érezhetnéd magad, és büszke lehetnél. Már arról kérdezek a nők, hogyan szüljenek, és hogyan kell szoptatni a gyerekeket, és még mindig van elég arroganciád válaszolni rájuk.

És azt mondom: „De miért mondta Anasztázia, hogy a sugarammal egy pillanat alatt elégetem a posztulátumok sötétségét?”. A sötétség évszázados posztulátumait, tanításait.

Erre ő azt mondja: „Nos, akkor most tulajdonképpen el kell gondolkodni, mert ezek az emberek, ezek egyre nevetségesebbé válnak, akik megvédenek a büszkeségtől.”

Valójában ezek az emberek megvédenek engem a büszkeségtől és az első telepeseket is. Mert tudják, mi történhetne – mi voltunk az elsők, mi váltottuk meg a világ elsőként.

És itt van az ellensúly – nem így van, maguk szélsőségesek, újfasiszták. Igen, tényleg egyre viccesebbekké és viccesebbekké válnak, ez még a csirkéknek is nevetséges. De néhányan nagyon okos kinézettel mondják ezeket. Gondolkodtam és megértettem, és arra hívom fel önöket, legyenek megértőek velük szemben, nehéz sors és nehéz szerep jutott nekik. Mert mit tegyenek most, egy másik országba költözzenek, hogy ne nevessék ki őket? Valahogy magyarázzák meg nekik, hogy az életben mi is tévedtünk, semmi szörnyű nem történt, éppen ellenkezőleg, mindent jól csináltak.

Elmúlik mindez és megszólalnak a fanfárok. Ezek ugyanazok a fanfárok, mint amikor azt a kérdés teszik fel – „Milyen jövőbeli világ vár bennünket, mit tegyünk még.”

És arról, hogyan kell táplálni a gyerekeket, csak gondolkodtam és gondolkodtam, és megtaláltam a választ.

Általánosságban elmondhatom, most már tudom, hogy most miért vonzzák a figyelmet magukra a nők, amikor a dekoltázsuk olyan nagy. Ha alaposan megvizsgáljuk fiziológiailag, akkor mi a jó a mellekben? Két valamilyen kinövés se ide, se oda. És az összes férfi le nem tudja róla venni a szemét. És ez azért van, mert először ezt látta meg, csecsemőként, ebből táplálkozott, és nőtt fel. És, hogy nagyon kicsi gyermekként, számára a két anyai mell a legszebb a világon, a legkedveltebb, a legfinomabb, legmelegebb. Tehát a mai napig a férfiember vonzódik ezekhez a mellekhez, és azt akarja, hogy nagy legyen.

Azt mondják, hogy túl sokat beszélek itt, és fejezzem be. De nagyon szerettem volna beszélni a szerelemről, ennek szertartásáról.

De, a viszontlátásra.

Viszontlátásra, mindenkit ölelek, és talán a viszontlátásra legközelebbi a találkozásig.

Köszönöm önöknek, gyönyörű, gyönyörű nők.

Viszontlátásra.

Fordítás: Vascsinec Beáta és Fónad Sándor

Kapcsolódó bejegyzés: Kérdések – válaszok 1.

A bejegyzés létrehozva: 2022. február 14.