KRASZNAJA POLJANA

Zenei fesztivál Krasnaja Poljana településen
Az oroszországi Bashkortostan köztársaságban található Krasznaja Poljana családi birtok települést 2003-ban hozták létre és azóta számos különböző ünnepet és fesztivált szerveztek a lakosok hozzájárulva Anasztázia szellemiségéhez.
Krasnaya Polyana az utóbbi 5 év minden augusztusában a „Tündérmese” elnevezésű zenei fesztivál házigazdájává lépett elő. A szervezők ötlete azon alapult, hogy a fesztiváloknak helyet és lehetőséget kell biztosítaniuk az élet legfontosabb momentumainak bemutatására és megvitatására: élet a családi birtokokon, újrakapcsolódás a természettel, kiegyensúlyozott családi élet valamint a kiváló mentális egészség és fizikai erőnlét megtartása.

Tavaly augusztusban került sor a hatodik fesztiválra, ahol Krasznaja Poljana családjai gyűltek össze egy festőien szép helyen, hogy megismerjék a különböző településekről és városokból érkező vendégeket, gondolatokat cseréljenek egymással és egy kellemes, nyugodt légkörben töltsék el közösen a szabadidejüket.
Egész hétvégén a zenéé és a nevetésé volt a főszerep, amelynek helyszínéül egy rétet választottak a szervező házigazdák. A program előadói között természetesen ott voltak Krasnaja Poljana lakosai is, de más zenei formációkat is meghívtak az ünnepségre. Emellett bárki a vendégek közül bekapcsolódhatott a zenélésbe, éneklésbe, hiszen a fesztivál teljesen nyitott szellemiségben valósult meg, ahol mások is felléphettek, szerepelhettek. Krasznaja Poljana lakóinak előadásai előre fel voltak fűzve egy adott témára: pl. mese a szeretetről, törődésről, harmóniában élésről és a hűségről. A fesztivál szereplői nagyra értékelték a házigazdák kreatív műsor összeállítását.
A fesztiválon számos zenei előadás mellett mesterkurzusokat is szerveztek, melyek különböző témákat öleltek fel a biokenyér készítésétől a hőkezeléssel történő tartósítás gyakorlatáig az ún. bányában (fürdőszoba). A programot színesítette a műsorok mellé szervezett kézműves vásár is, ahol bárki értékesíthette a kézzel készített termékeit a látogatók számára.
A házigazdák arról sem feledkeztek meg, hogy vezetett túrákat szervezzenek a családi birtokok körül megmutatva, hogy a családok hogyan alakították ki a Szeretet terüket. Így azok a látogatók is kedvet kaphattak megtervezni jövőbeni saját birtokuk megépítését, akik még nem vágtak bele ebbe az újfajta életmódba. Több családban is megerősödött a példakövetés vágya, látva hogyan élik életüket Krasznaja Poljana lakói és más hasonló gondolkodású emberek a világ bármely részéről.
Krasznaja Poljana kapcsolatok:
Szergej +7905-00-13-130
Kamil +7917-43-55-413
kamil2376@mail.ru

Bejegyzés létrehozva: 2022. február 16.