KOMMUNIKÁCIÓS KURZUSOK 2022-ben

2022. januárjában és februárjában Szeretetteljes Kommunikációs kétnapos kurzusokat tartok, mellyel a célom, hogy belső meleget gyújtsunk a szívünkben, s megfelelő eszközöket, megoldásokat kapjunk fennálló problémás helyzeteinkre kiscsoportos együttlétek alkalmaival. Ehhez két kellemes helyszín adódik: az egyik Budapesten Zuglóban, egy csodaszép kis lakás nappalijában, a másik pedig Budakalászon egy kerámia készítő mester meleg műhelyében. A kurzus minimum 8, maximum 14 fővel indul.

Időpontok:

1. január 15-16, szombat-vasárnap, 10-15 óráig, Budapest, XIV. ker. Kassai utca 153.

2. február 12-13., szombat-vasárnap, 10-15 óráig, Budakalász, Szalonka u.

Ezek az alkalmak egymástól független kurzusok, de akár mindkettőt is el lehet végezni, mert alapjaiban hasonlók, csak a csoport összetételében és a megoldandó problémák tekintetében lesznek különbözőek.

A foglalkozások anyaga egy nagyon speciális gyakorlatsor, részben Anasztázia üzeneteiből összeállítva, részben egyéb személyközi pozitív kommunikációs gyakorlatokból, amelyeket ott a helyszínen fogunk mindannyian megtapasztalni. Mind-mind azt célozza meg, hogy mennyire tudjuk tisztán, szeretetteljesen kommunikálni belső lényünket a külvilág felé és mennyire vagyunk mi elfogadóak a külvilág mássága felé. És persze lesz benne sok-sok önismeret, beszélgetés, nevetés.

Lesznek egyéni és csoportos feladatok is, lesz egy pici elmélet, melyet ott a helyszínen a gyakorlatba is öntünk. Kb. 20-30% elmélet és 70-80% gyakorlat lesz az arány.
Mindkét nap 10-15 óráig leszünk, rövid ebédszünettel.

Ára: 15 000 Ft/fő/hétvége.

Befizetés:  Személyesen készpénzben a kurzus megkezdése előtt egyösszegben.

Befizetési határidő: 2022. január 13.

Jelentkezés: inspiraltak@gmail.com email címenre a kurzus nálam, Kátai P. Sellánál.

A részvétel feltétele a jelentkezés és egy előzetes kérdőív kitöltése.

A kurzusról minden befizetett jelentkező Áfa-mentes számlát kap „Egyéb oktatás” megnevezéssel.

További felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a 20-434-7706-os telefonszámon vagyok elérhető.

Kátai Piroska Sella, nyelvtanár, kommunikációs tréner