“A jövő tudása” ONLINE ANGOL KURZUS 2020. MÁRCIUSTÓL

A jövő oktatási formája a távtanulás, az önálló, kreatív, bármikor végezhető gyakorlás… Egyre inkább legyőzzük a távolságot és a változó egyéni időbeosztás miatt az internet válik a tanulás legjobb eszközévé. Mivel egyre többen kerestek meg azzal, hogy a távolból (kis faluba költöztem és nagy erőkkel kertészkedem napközben) is szeretnének velem tanulni, s mivel most kevesebb időm van utazgatni, ezért úgy döntöttem, hogy március 21-től, amikor beindul a tavasz, elindítok egy 28 hetes (7 hónapos) ANGOL NYELVI TANFOLYAMOT, viszont végre úgy, ahogy már régóta szeretném: elsősorban a lélek dolgairól, a lélekre ható témakörökkel, szellemi tanításokkal, a fizikai világban megnyilvánult tanítóktól (mint Anasztázia, Aurobindo vagy Bashar, hogy csak néhányat említsek) idézve, de lesznek más csatornákon, például telepatikus úton kapott üzenetek is, amelyek évezredek óta csak arra várnak, hogy az emberiség végre megértse, megfejtse őket, mert a megértés tudatosodáshoz vezet, mely új kapukat, új dimenziókat nyit a fejlődésben. Vigyázat! A kurzus témái és gyakorlatai erősen jobb agyféltekét aktiváló hatásúak! 🙂

A kurzus minden nyelvi szinten használható, otthontanulók nyelvi oktatására is alkalmas, az önálló tanulást támogató kétnyelvű leckék segítségével. Tudományosan is vizsgált és bizonyított tény, hogy nyelvet tanulni kétnyelvű anyagok, történetek, mesék alapján is nagyon jó hatékonysággal lehet, ékes példája ennek világhíres poliglottunk Lomb Kató, aki 16 nyelven értett és fordított úgy, hogy sosem járt az eredeti nyelvi környezetben. Tehát nyelvtanulásban is lehetünk “önellátók”. Hajrá!!

A kurzus anyagain keresztül a kezdők a fordítások alapján kapnak mintát a nyelv működéséről, és a nyelvtani magyarázatok, gyakorlatok során értelmezhetik a leírtakat. A középhaladók, haladók elsősorban szókincset fejleszthetnek, illetve a nyelvi tudást szinten tarthatják, és nekik sem árt a nyelvtani ismétlés. A témakörök különlegessége garantálja a szellemi felfrissülést, sőt feltöltődést nyújt mindenkinek, melyből a erőt és kedvet lehet meríteni a hétköznapi élet adta feladatokhoz. Az itt tárgyalt témák úgy általában mindenkit foglalkoztatnak valamilyen szinten, itt újabb aspektusokkal találkozhatunk, s ezekről talán csak kevesekkel és csak ritkán tudunk gondolatokat cserélni.

Tervezett témakörök: SEJTEMLÉKEZÉS, KRISTÁLYKOPONYÁK, TÉVHITEK, FÖLDÖN KÍVÜLI ÉLET, A HIT EREJE, AZ EMBERI GONDOLAT HATALMA, A GONDOLKODÁS GYORSÍTÁSA, A JÖVŐ ISKOLÁJA, TERMÉSZETI ERŐK, A NEGATÍV HITRENDSZER LEÉPÍTÉSE, TANULÁSI MÓDOK ÉS KÓDOK, A KARMA FELOLDÁSA, VALLÁSI FOGALMAK MINT MENNYORSZÁG, POKOL, PARADICSOM, STB. Egyéb témajavaslatokat szívesen fogadok.

A kurzus ára: 28000 Ft.

Ezért az összegért az „előfizető” kap:

  • heti egy leckét emailben péntekig bezárólag,
  • minden leckéhez kapcsolódóan egy nyelvtani elem magyarázatát példákkal illusztrálva + gyakorlási lehetőséggel.
  • kérdések, vélemények megbeszélésének lehetőségét az adott heti témában egy Facebook-os zárt csoportban.
  • havi egy személyes (a 28 hét során összesen 7x45perc) internetes konzultációt (angol vagy magyar nyelven) az előző hónap témaköreihez kapcsolódóan, vagy általános nyelvgyakorlásra.
  • + opció (nem kötelező, de ajánlott): havi 1 fordítás elkészítése megadott szöveg (150-200 szó) alapján.

Jelentkezés és befizetési határidő: 2020. március 14.

Jelentkezni a következő email címre: inspiraltak@gmail.com szükséges egy név, elérhetőség és számlázási cím megadásával. A jelentkezést követően rövid időn belül felveszem a kapcsolatot a jelentkezővel és megbeszéljük a további részleteket.

A tanfolyamra jelentkezés a díj befizetése után válik érvényessé, amelynek tervezett indulása március 20. péntek. A  kurzus díját a következő bankszámla számra lehet utalni: Kátai Piroska, Magnet Bank, 16200151-18531596. A közlemény rovatba kérem a “28 hét” jelszót beírni. Minden befizetésről az összeg megérkezése után számlát állítok ki.

A befizetésekkel a „jövő iskoláját” támogatod, és azt, hogy ez minél hamarabb megvalósuljon.

A mielőbbi kapcsolódásig kívánok mindenkinek ezzel a kertemben található kis sárga krókusszal kellemes tavaszodást.