Angol tanfolyamok

Az utóbbi pár évben Jobb Agyféltekés gyakorlatokkal is kísérletezem az angol tanításaim során. Jelenleg a nyelvoktatás 80%-ban bal agyféltekés gyakorlatokkal történik, nekem viszont az a tapasztalatom, hogy jobb a tanulás hatásfoka ha mindkét agyféltekének megfelelő gyakorlatokat alkalmazom fele-fele arányban. Óráimon a jobb agyféltekés gyakorlatok kiegyensúlyozó szerepet játszanak, ezért oldottabb, jobb hangulatúak ezek az órák, s ilyenkor a tanulásra kevesebb idő is elég. 🙂

Hamarosan online angol kurzus indul, erről a részletek itt:
http://www.szeretetteremuhely.hu/?page_id=3128

Jelenleg folyó angol csoportos oktatások:

2020. januártól – március végéig szerdánként Cserkeszőlőben délutáni kezdő csoport, 17:30 – 19:30 a KRESZ PARK-ban.

2020. februártól – április közepéig csütörtök délelőttönként 10 – 12 óráig Szentesen kezdő csoport a Dózsa Ház Civil termében.

2020. február – május végéig szerdánként napközben 11 – 14 óráig a cserkeszőlői Aqua-Spa Konferencia és Wellnesshotel dolgozóinak angol nyelvi kompetenciáját fejlesztjük, elsősorban vendéglátóipari szakmai területen.

2020. február végétől – június végéig pályázati támogatásból (GINOP-6.1.3-17-2018-00022 Idegen nyelvi készségek fejlesztése) két tanfolyam is indul, melynek oktatójaként működöm közre Nagyréven és Cserkeszőlőben.