ŐZIKE

Épp a mai napon 12 éve, hogy nagyot fordult velem a világ, és egy teljesen új szál indult be az életemben. Sokáig csak egy erős szellemi irányultságot, odafordulást hozott ez az élmény. Hatására kicserélődtek lehúzó emberi kapcsolataim támogatóakra, kiléptem az addigi fogyasztói szemléletből egy megújulásra épülő természetes gondolkodásmódra, munkahelyet váltottam, és egyúttal bátorságot is kaptam az újrakezdéshez. Ezek a változások egy könyv hatására indultak el bennem. Ennek a könyvnek a címe: Anasztázia. (Kicsit bővebben itt: Ki nekem Anasztázia)

Sokan vannak hasonló utakon. Ki egy erdei kolostorban, ki egy jógaórán, más egy váratlan baleset, közeli hozzátartozó halála után, de van olyan is, aki egy ebéd főzése közben kapja meg a megfelelő inspirációt és erőt ahhoz, hogy kimondja végre: ELÉG VOLT, mostantól kezdve másképp lesz. Nekem ehhez egy könyvre volt szükségem.

Azóta sok minden történt, amit hosszú lenne itt felsorolni, és nem is ez a lényeg.

A fent említett változások két látható eredményéről szeretnék beszámolni most nektek: az egyik egy könyv, melyet én írtam, szerkesztettem és adtam ki 2019 januárban, a másik pedig egy vállalkozás, melyet szintén az idén kívánok útjára indítani.

  1. tanulás másKÉPp – Jobb Agyféltekés gyakorlati ötlettár

Az elmúlt közel 25 évben több száz diákot segítettem a nyelvtanulás rögös útján így, vagy úgy. Ez alatt az idő alatt rájöttem, hogy a hangok, a betűk, a szavak, a kifejezések, s a mindezeket egységbe kötő nyelvtan mindegyike bizonyos KÉPek “kicsomagolásának” az eredménye. Tehát először van a KÉP, és utána jön minden egyéb. Mivel az utóbbi időben nagy számban jelentkező “diszes” gyermekek és felnőttek oktatása hagyományos keretek között nem megoldott, a szöveges feladatok nem mindig működnek, elkezdtem KÉPekkel kísérletezni. Először csak a tanulási nehézségekkel küzdő tanítványaim voltak a kísérlet alanyai, később már minden diákom belekóstolhatott ebbe a szemléletbe, és kérhette a gyakorlatokat, ha tetszett neki. Az általam használt gyakorlatokban visszaköszönnek Anasztázia tanításai úgy, ahogy én azokat a saját tanári munkámba be tudtam integrálni. Mivel a gyakorlatok szinte mindig felüdülést, nevetést és örömteli együtt tanulást eredményeztek, ezért részben kollegáim unszolására is úgy döntöttem készítek egy összeállítást a legnépszerűbb gyakorlatokból, melyekhez használati útmutatót is mellékeltem, hogy megoszthassam őket mindenkivel, akik az új, jobb agyféltekét aktiváló megoldásokra nyitottak.

A könyv címe: tanulás másKÉPp. Közel 100 oldalnyi anyag A/4-es méretben, tehát könnyen fénymásolható,  melyben több mint 30 azonnal használható, szinttől független (tehát minden nyelvi szinten) használható, akár többször is újra használható képes gyakorlat található.

Ára: 4500 Ft

Rendelésfelvétel: 30-727-3691, inspiraltak@gmail.com. Személyes átvétel Budapesten bárhol, vidékre előre utalás után kipostázva.

 

2. ŐZIKE INGATLAN

Az Anasztázia könyvekhez kötődik egy világméretű mozgalom, melynek alapja egy olyan egyhektárnyi méretű családi birtok, más nevén a “Szeretet Tere” létrehozása, ahol a családok a természetben élnek, ezáltal folyamatosan tisztulnak a fölösleges társadalmi attitűdöktől, s életvitelük segíti őket megteremteni azt a jövőbeni, igazi testi-lelki-szellemi tartással bíró Embert, akik utat mutatnak a többségnek ezekben a válságos időkben. Ma még kevesen vagyunk, de már egyre többeket foglalkoztatnak efféle kérdések, még ha a kezdeti lépéseket nem is tudták megtenni.

Ezt a mozgalmat szeretném segíteni a magam módján úgy, hogy az arra érdemes területek (zártkert, termőföld, tanya) a megfelelő kezekbe kerüljenek, olyanok jussanak ezekhez a területekhez, akik életmódváltás miatt keresik a művelhető birtokot és nem haszonszerzés céljából, esetleg külföldről hazaköltöznének, és szükségük van egy becsületes, megbízható “ingatlanosra”, aki teljeskörű és precíz ügyintézéssel biztosítja a minél gördülékenyebb ügyvitelt.

Létrehoztam az ŐZIKE INGATLAN közvetítőt, mellyel Budapesten és vidéken is állok a keresők szolgálatára. Az elérhető ingatlanokat a www.monagyfalu.hu oldalon teszem közzé, a mozgalom hivatalos honlapján.

Azért írom ezt a bejegyzést, hogy tudjatok róla miben vagyok, és ha épp van valaki, akinek ezekben a fent leírt témákban kell a segítség, akkor, s ha úgy érzitek szívesen ajánlanátok, ezt bátran megtehessétek, ezáltal segítve az én munkám is, és elősegítve a Föld megújulásának rendkívül energiaigényes folyamatát.

Szeretettel ölelek mindenkit:

Kátai Piroska
30-727-3691, inspiraltak@gmail.com

Létrehozva: 2019. január 19.