ŐZIKE

Épp a mai napon 12 éve, hogy nagyot fordult velem a világ, és egy teljesen új szál indult be az életemben. Sokáig csak egy erős szellemi irányultságot, odafordulást hozott ez az élmény. Hatására kicserélődtek lehúzó emberi kapcsolataim támogatóakra, kiléptem az addigi fogyasztói szemléletből egy megújulásra épülő természetes gondolkodásmódra, munkahelyet váltottam, és egyúttal bátorságot is kaptam az újrakezdéshez. Ezek a változások egy könyv hatására indultak el bennem. Ennek a könyvnek a címe: Anasztázia. (Kicsit bővebben itt: Ki nekem Anasztázia)

Sokan vannak hasonló utakon. Ki egy erdei kolostorban, ki egy jógaórán, más egy váratlan baleset, közeli hozzátartozó halála után, de van olyan is, aki egy ebéd főzése közben kapja meg a megfelelő inspirációt és erőt ahhoz, hogy kimondja végre: ELÉG VOLT, mostantól kezdve másképp lesz.

 

ŐZIKE INGATLAN

Az Anasztázia könyvekhez kötődik egy világméretű mozgalom, melynek alapja egy olyan egyhektárnyi méretű családi birtok, más nevén a “Szeretet Tere” létrehozása, ahol a családok a természetben élnek, ezáltal folyamatosan tisztulnak a fölösleges társadalmi attitűdöktől, s életvitelük segíti őket megteremteni azt a jövőbeni, igazi testi-lelki-szellemi tartással bíró Embert, akik utat mutatnak a többségnek ezekben a válságos időkben. Ma még kevesen vagyunk, de már egyre többeket foglalkoztatnak efféle kérdések, még ha a kezdeti lépéseket nem is tudták megtenni.

Ezt a mozgalmat szeretném segíteni a magam módján úgy, hogy az arra érdemes területek (zártkert, termőföld, tanya) a megfelelő kezekbe kerüljenek, olyanok jussanak ezekhez a területekhez, akik életmódváltás miatt keresik a művelhető birtokot és nem haszonszerzés céljából, esetleg külföldről hazaköltöznének, és szükségük van egy becsületes, megbízható “ingatlanosra”, aki teljeskörű és precíz ügyintézéssel biztosítja a minél gördülékenyebb ügyvitelt.

Létrehoztam az ŐZIKE INGATLAN közvetítőt, mellyel Budapesten és vidéken is állok a keresők szolgálatára. Az elérhető ingatlanokat a www.monagyfalu.hu oldalon teszem közzé, a mozgalom hivatalos honlapján.

Kátai Piroska
30-727-3691, inspiraltak@gmail.com

Létrehozva: 2019. január 19.

Utolsó módosítás: 2019. március 5.