ANGOL NYELVI TÁBOR

in English, please!!!!

(Angloville után szabadon)

2019 nyarán két egyhetes angol nyelvi tábort szervezek vidéken, bentlakással, napi 8 óra beszédgyakorlással, amely összesen 40 angol órát ölel fel.

A részvétel feltétele: Angol nyelvi alapok passzív tudása, hisz a tábor célja elsősorban a megszólalni tudás, a beszéd gyakorlása, melyhez a tábor egy szeretetteljes, inspiráló és támogató közeget nyújt.

Időpontok: 2019. június 17-21., és 2019. augusztus 12-16.

Helyszín: „Út a Révhez” Vendégház, Nagyrév, Árpád út 33. (bemutató kisfilm a vendégházról: https://youtu.be/qNhZEnK6Ues)

Ára: 65 000 Ft/ fő, amely a szállást és a nyelvi foglalkozásokat foglalja magában.

Az étkezés egyénileg kétféle módon megoldható. Lehet hozni saját ételt, a falusi kisboltban bevásárolni, amit a hűtőben vagy pincében tudunk tárolni. A másik lehetőség, hogy tudunk rendelni napi szinten a közeli Pizzeriából kiszállítással. Tervezünk egy vagy két közös bográcsozós, szalonnasütős alkalmat attól függően, hogy a résztvevők mennyire szeretnének konyhatündérkedni. Kikapcsolódásnak nagyon megfelelő tevékenység, szóval ajánlom. Erre kb. 10 ezer forintot számolnék fejenként, de a résztvevőkre bízom mennyit költenek ebben az egy hétben. Lehet böjtös hetet is tartani, csak gyümölcsleveken, vagy salátákon élni, csak most. Jó alkalom ez is, hisz félig-meddig nyaralás ez a tábor. J

Minden nap lesz szabad program is, lehet menni Tiszát nézni, sétálni a faluban, vagy a környékben biciklizni (biciklit biztosítunk), akár egyik nap kenuban nagyot evezni a Holt-Tiszán. Főleg természeti helyek vannak, amelyeket ajánlok, sok-sok őzikével és gazdag madárvilággal.

Jelentkezés és előregisztráció: inspiraltak@gmail.com, 30/727-3691.

A jelentkezés 25 000 Ft egyösszegű befizetésével válik érvényessé, mely kaucióként működik.

Minden egyéb felmerülő kérdésre szívesen válaszolok. Tel: 30/727-3691.

Kátai Piroska, angol nyelvtanár, jobb agyféltekés oktató

Kapcsolódó oldal: Ha nyelvet tanulsz…