Kátai Piroska

Kátai Piroska vagyok, 48 éves, egy Tisza-parti kis faluból származom és már több mint 25 éve nyelvtanítással foglalkozom.

Bár faluban nőttem fel, a kíváncsiságom elvitt idegen országokba és viszonylag sok időt töltöttem külföldön különböző helyeket, életviteleket, emberi viselkedéseket tanulmányozva. Nagyon sokat tanultam ott emberségből, életszemléletből, arról, hogy minden viszonylagos, és nem utolsó sorban jobban megismertem önmagam. Megtapasztaltam mennyit bírok, hogyan viszonyulok dolgokhoz, mitől vagyok magyar és hogy  milyenek, hogyan viselkednek más népek gyermekei.

Az angolt még itthon kezdtem el tanulni, de külföldi utaimon mélyült el igazán bennem, ekkor értettem meg és sajátítottam el teljesen. És persze csak akkor szerettem meg ezt a nyelvet, amikor már magabiztosan és minden nehézség nélkül tudtam használni…

Nyelvoktatóként arra törekszem, hogy az angol nyelvű kommunikáció minél könnyebben és lazábban tanulható és élvezhető legyen itthon is, ne kelljen ezért feltétlenül külföldre utazni vagy ott élni.

Tanfolyamaimon jó alapot szerezhet bárki, aki munkahely váltásra vagy külföldre készül, mert kifejlesztettem egy módszert, a Jobb Agyféltekés Angolt, melyben minimális nyelvtannal és annál több szóbeli gyakorlattal az életben leginkább előforduló helyzeteket igyekszünk teljes egészében átvenni. A módszeremről itt írok bővebben:

Mi az a Jobb Agyféltekés tanulás?

Szeptemberben indulnak 12 hetes, három hónapos képzéseim vidéken (Cserkeszőlő) és Budapesten (Keleti pályaudvar), melyről a következő információk elérhetőek:

Jobb Agyféltekés Angol Cserkeszőlőben