Olvasói Találkozó Gödöllőn

Tavaly decemberben indítottunk útjára egy országos jellegű Olvasói Találkozót, melynek a tavaszi folytatása kerül megrendezésre március 18-án Gödöllőn, 14 órától. Terveink szerint évszakonként egyszer sort kerítünk egy olyan összejövetelre, ahol a minket érdeklő témák lesznek terítéken, hogy aztán mindenki kedvére válogathasson. Ha úgy érzitek szívesen kapcsolódnátok ehhez a kezdeményezéshez, a következő e-mail címen regisztrálhattok: info@anasztazia.hu

A részletek:

Gödöllő találkozó

Örömmel értesítünk minden Anasztázia olvasót, hogy tavasszal megtartjuk a második országos Olvasói Találkozót Gödöllőn.

Időpont: 2017. március 18-án, szombaton, 14 órától

Regisztráció szükséges: jelentkezésüket, kérjük az info@anasztazia.hu e-mail címre küldjék! A pontos helyszínt a válasz e-mailben megírjuk.

Kedves olvasónkat, Tóth Beátát, a 2016. decemberi olvasói találkozón hallottak inspirálták arra, hogy egy előadássorozat keretében ajánlja fel segítségét azoknak, akik Anasztázia szellemisége által megihletve családi birtokot szeretnének létrehozni.

Beáról azt kell tudnunk, hogy 20 éve él tanyán, agrárképzettségű családból származik, a kertészettel, a természet rendjével, ritmusával sajátos kapcsolata alakult ki. Saját birtokát Anasztázia útmutatása alapján építi ki.

Az első találkozón az alábbi témákról lesz szó:
– Milyen agrárjogi törvények vonatkoznak ma földvásárlásra, és hol, mi mennyibe kerül (rét/szántó/erdő/nádas/kivett terület stb)? Aranykorona értékek

– Milyen nehézségekkel találhatja valaki magát szembe, ha külterületre költözik? Hogyan készülhet fel rá?

– Összhangban a természettel: kerttervezés lépésről lépésre 1. rész

Ezen kívül szívesen fogadunk bármilyen kérdést. Kérjük, írják meg, hogy miről hallanának szívesen és mi igyekszünk beépíteni az előadásba. Természetesen az előadást követően is lesz mód kérdések feltevésére és szabad beszélgetésre.

Belépődíj: 2000 Ft (adományjellegű, a terem bérlésére és az útiköltségek fedezésére, ami lehet több is, ha az adományozó úgy érzi, szívesen támogatja az ilyen jellegű rendezvény szervezését).

Még egyszer, fontos: jelentkezés csak regisztrációval az info@anasztazia.hu e-mail címre!

Bővebb információ: Dömötör Boglárkától (Tel: 20-324-5382) vagy Kátai Piroskától (Tel: 30-727-3691).

2017. március 02.

Kapcsolódó bejegyzés: “Anasztáziás” Találkozó december 17-én