“Anasztáziás” találkozó – 2016 december 17.

Anasztázia tanításai Vlagyimir Megre könyvein keresztül sokakat inspiráltak arra Oroszországon kívül többek között itthon is, hogy kezdjék el építeni saját Szeretet Terüket és ezáltal, ezen keresztül tökéletesítsék önmagukat, környezetüket, élet tereiket…

2009-09-14-016

Almásy Béláék által szervezett találkozó 2009-ben, Kisrákoson. Bartkó Edith, a könyvek magyarra fordítója balról a harmadik. :-)

Sok-sok kezdeményezés indult már el, amiről az interneten sokkal kevesebb “látszik”, mint ami valójában már VAN… Hisz aki a Szeretet Terének létrehozásán munkálkodik, nem tud, és sok esetben nem is akar virtuális, másodlagos, valóságot építeni, amikor ott van neki a nagyon is valóságos, megfogható, elérhető és szerethető fizikai tér.

2014-11-08-12-21-48

Szokolyán 2014 novemberében

A fent említett kezdeményezések bemutatása és a “hasonszőrű” emberek találkozási fórumának megteremtése céljából hirdettük meg a 2016. december 17-én megtartott téli találkozónkat Budapesten, Karácsony előtt pár nappal. Terveink szerint minden évszakban más és más helyszínen találkozunk, hogy kicseréljük gondolatainkat, tapasztalatainkat, hogy inspiráljuk egymást, s hogy a számítógépek pixelképei és felhasználói nevei mögé bújt embert valódi, élő tartalommal töltsük fel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Christoph és Szilárd

A december 17-i alkalomra Nemessándorházáról hívtunk vendégeket, Christoph Schmid és Engelhardt Szilárd személyében, akik Magyarország első Családi Birtok Települését képviselték és az alapítók által létrehozott egyesületet, amelyről bővebben itt lehet olvasni: Terra Animam. Christoph az indulásról valamint az első 8 év egyéni és közösségi tapasztalatairól beszélt, Szilárd pedig a saját családja példáján keresztül mesélt arról, milyen megfontolásból hogyan kerültek Nemessándorházára.

A találkozóról szóló videoanyag itt elérhető:  Anasztázia-találkozó, 2016. december 17. (Köszönet érte Engelhardt Szilárdnak).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Résztvevők december 17-én

A következő, tavaszi alkalmat március végén-április elején tervezzük egy adódó helyszínen (javaslatokat, felajánlásokat szívesen fogadunk), ahol minimum 50 maximum kb. 100 fő elfér egyszerre és infrastrukturálisan alkalmas lehet egy ilyen rendezvény lebonyolítására. A programot az Anasztázia hivatalos honlapján és itt a Szeretet Tere Műhely oldalán, valamint Facebook-os oldalakon fogjuk hirdetni.

GYERMEKNEVELÉS FELSŐFOKON

Mivel többen jelezték nekem, hogy többet szeretnének megtudni arról én hogyan építettem be Anasztázia tanításait a saját oktatói munkámba, azoknak január 14-én szombaton du. 15 órától kb. 17 óráig újabb lehetőség adódik a találkozásra a Szeretet Tere Műhelyben “Gyermeknevelés Felsőfokon” címmel. Mivel korlátozott itt is férőhelyek száma, maximum 25 fő, ezért csak elő-regisztrációval lehet jelentkezni január 13-ig a következő e-mail címre: inspiraltak@gmail.com.

A belépő díja hozzájárulás a hely fenntartásához: 1500 Ft/fő.  

A program változhat, csak azokat tudjuk értesíteni, akik elő-regisztráltak.

A tavaszi találkozóra ötleteket és helyszín javaslatokat szívesen fogadunk az info@anasztazia.hu e-mail címre.

Köszönettel a szervezők:

Dömötör Boglárka és Kátai Piroska

Lejegyezte: Kátai Piroska, 2017. január 3.

Kapcsolódó bejegyzések: Ki nekem Anasztázia? Gyermeknevelés Felsőfokon előadás