Születés másképp

Ma már szinte minden „kiguglizható” az interneten, de azért ne legyünk nagyon elbizakodottak… Az internet arra jó, hogy rendszerezze és feltárja a már megszerzett információkat, abban viszont teljesen biztos vagyok, hogy messze több a feltáratlan és még le nem írt információ, mint azok, amikről már tudomásunk van. Az információ forrása ugyanis nem az internet, hanem az EMBER.

Élő vevőkészülékek vagyunk.
Alkotásaink teljesítenek ki bennünket, melyek által mi magunk is tökéletesedünk.

Néha olyan új információ jut el hozzám, legtöbbször képekben, amely nagyon nem illik bele a megszokott, „racionális” világképünkbe. Ezek engem gyönyörködtetnek, jó érzéseket keltenek bennem. S hogy másokkal is megosszam jó érzéseim, néha írás is születik belőlük… A következő információ morzsa is ilyen a SZÜLETÉSRŐL. A gyermek születéséről.

Szív kiárad1

Lehet másképp is szülni. Fájdalom és szenvedés nélkül. Vér és veríték nélkül. A Földön még nem működik, de működni fog. Az új tudatosságban másképp fogannak és születnek gyermekek. Föld bolygónk jelenlegi fejlettségi szintjén a nők lesznek állapotosak, ők szülnek és ők nevelik fel a gyermekeket. Azért ők és azért így, mert tanulnunk és gyakorolnunk kell a „feltétel nélküli” szeretetet és elfogadást. A szimbiózisban növekedés utáni elszakítottság átélése a legalkalmasabb arra, hogy a másikat teljes egészében megértsük és elfogadjuk. Hiszen ott kézzel fogható, hogy „ő” és „én” az EGY. Egyek voltunk és egyek vagyunk akkor is, amikor már külön létezünk. Tudjuk, mert láttuk, tapasztaltuk, átéltük. Így már tudunk úgy szeretni. Van egy mintánk arra, hogyan szeressünk. Sokan sajnos még ez után a minta után sem képesek a feltétel nélküli szeretetre…

Szóval lehet másképp is szülni. Láttam egy képet, ami működhet, ha már szeretetben és elfogadásban élünk. A férfi és nő, akik közös gyermeket szeretnének, gondolatban közösen formázzák meg azt a kb. hétéves forma gyermeket, akinek szülője kívánnak lenni… A gyermek, egy adott pillanatban, megjelenik a szemük előtt… Gondolataik tisztasága, szeretetük és elfogadásuk határtalansága létrehozza az anyagi világban is azt, akit ők létrehozni akarnak. Az anyának nincs rosszulléte, nem vérzik, nincs vajúdás és nincs küzdés a szülés során. A baba nem nyomódik meg, nem sárgul bele a méhlepényben hagyott vér miatt, nem küzdelemmel indul az élet… Nincs szívet tépázó, a végtelenbe vesző gyermeksírás, kialvatlanság, hálátlannak tűnő szülői sors… Mindkét szülő, a nő és a férfi is, teljes értékű szülők. Mindketten érzik és élik is a szülői boldogságukat. A gyermekvállalás öröm, felszabadult, támogató együttlét azokkal, akiket szeretünk.

Természetesen tudom, hogy nem minden szülés, születés problémás, fájdalmas itt a Földön, ugyanakkor azt is tudom, hogy az arány hamarosan változni fog.
Ezért született ez az írás is.

Kátai Piroska

2016. július 19.