Családi Birtok

CSALÁDI BIRTOK

Minden, amiről Anasztázia valaha is beszélt, a CSALÁDI BIRTOKokban egyesül: földhasználat, egészséges táplálkozás, párkapcsolat, család, gyermeknevelés, szellemi vezetés, kiteljesedett, tudatos emberi élet, stb.

Megtermelhetjük saját élelmiszerünket, közben mozgunk, a friss levegőn vagyunk, gyermekeink az élővilág által tanulnak, a család nem szakad szét munkába és iskolába járás miatt, növények termesztésével és állatok tartásával visszacsatolódunk a természettel való ősbizalmi kapcsolatba. Nem utolsósorban stresszmentes, tiszta, fényes gondolatokkal telített munkahelyet teremtünk magunknak, így enyhítjük a társadalmi terheket is.

A Családi Birtok létrehozása azért is rendkívüli jelentőségű, mert segítségével egy helyen összegyűjthetjük szétszóródott nemzetségünk, családtagjaink, őseink lelkét, melyek ha mögénk állnak, már nem kell imával hozzájuk fohászkodnunk, csak egyszerűen élnünk roppant energiát adó erejük segítségével. Erről az ANASZTA című könyvben Vlagyimir Megre így ír:

„Az ember nem emlékezhet összes rokonára, nem teheti azt sem, hogy állandóan rájuk gondoljon, de ültethet kisebb ligetet, lehetőség szerint családi fákkal, amelyek hosszú életűek, ilyen a tölgy, a cédrus. A fák ültetésekor, feltétlenül fontos családjára gondolnia, elindítani a gondolatot és csendben kijelenteni: „A családom emlékére ültetem ezt a fasort, vagy ligetet. Létrehozom, a családi birtokomat, legyen ez minden valaha élő családtagom gyülekező helye és azoké, akik a jövőben csatlakoznak hozzánk.”
Minden egyes fa ültetésekor fel kell idézni egy nemrég távozott rokon nevét, el kell őt képzelni, kedves gondolatokkal emlékezve rá… a fák minden pillanatban őrzik a kapott információt. A családtagok lelkei megérzik ezt… A fák gyengébb energiát árasztanak, mint az ember, ezért állandóbbak. A lélek megérzi ezt, először egy közeli rokon lelke jön ide, akire emlékeztél, később továbbiak vonzódnak fokozatosan a helyhez.
Kilenc év múlva kisebb erdővé nőnek a kiültetett fák, és ezek különleges, hatalmas és áldásos energiával rendelkező fák lesznek. Ezt az áldásos energiát a nemzetség összegyűjtőjén és családján kívül senki nem érzi majd.”

Bővebben a Családi Birtokokról itt: Családi Birtokok Magyarországon

Létrehozva: 2016. április 19.