SMARAGDFALVA – Fanó Magdi

Fanó Magdi nemcsak ismeri az Anasztázia könyveket, hanem a benne foglaltakat az életben is működteti minden nap Smaragdfalván…

„Nagyon sokáig én is városban éltem és azzal nyugtattam a lelkiismeretemet, amikor láttam a vegyszerfogyasztást, a műanyag fölhalmozást, hiszen azt az ember látja, hogy mennyi szemetet dobál ki napról napra, hogy hát mindenki más is ezt csinálja. Ha mindenki ezt csinálja, csak én változtatok rajta az nem fog számítani. Aztán arra gondoltam, hogy ha mindenki azt mondja, hogy a másik is ezt csinálja és senki nem kezdi el, akkor nagyon nagy baj lesz. És akkor rájöttem, hogy AZ NEM FOG ENGEM FELMENTENI, HOGY MÁSOK ROSSZUL CSINÁLTÁK, HA ÉN TUDOM, HOGY CSINÁLHATOM JÓL IS. És hát így indul el a változás…” (idézet a 16 perces kisfilm ’11:35-től induló egy percéből)

Nagy szeretettel ajánlom, Magdival tavaly nyáron végre személyesen is találkoztam (erről írok itt: http://www.szeretetteremuhely.hu/?page_id=743). Nagyon mély benyomást tett rám határozott és ugyanakkor szeretetteljes, bölcs személyisége.