KÉPALKOTÁS SELLÁVAL

2023. novemberétől egy heti rendszerességgel történő videós oktatási anyagot indítok el, melynek célja az Anasztázia-sorozat mind a 10 kötetének feldolgozása és az abban található tanítások megvalósításának elősegítése. Tüzetesen megnézzük milyen üzeneteket rejt ez a könyvsorozat a magyarok számára és megbeszéljük, hogy hol tartunk mi most a megvalósításban.

Mint olyan, aki 15 éve járom az országot a  különböző Családi Birtokok látogatása kapcsán és mint az, aki több száz programot, találkozót, magbörzét szervezett már az elmúlt 15 évben „Anasztáziásokkal”, Anasztázia olvasóknak, s mint az a lelkes szervező, akivel tavasszal a tizedik kötetben szereplő Tűzmadarat is megépítettük egy vidéki tanyán, igen nagy rálátásom keletkezett az életmód, az élettér teljesen ökologikus, teljesen élhető formában való megteremtésére. Sőt mi több, én is élem azt. J

Aki ma Magyarországon bármilyen természetközeli, a természettel összangban lévő életformát igyekszik kialakítani, nem kerülheti el az Anasztázia könyvekben található bölcsességeket, tanácsokat és tiszta meglátásokat. Aki ezeknek a könyveknek a tanításai alapján alakítja ki leendő birtokát, az sosem fog mellé és elegendő erőt, bátorítást és lelkesedést meríthet a könyvekből… Nem véletlen, hogy 10 kötetből áll a sorozat. Akinek tetszik az első könyv és elolvassa a többit is, megindul egyfajta átkódolási folyamat a testében, lelkében, fokozatosan hangolódik rá a feladatra, mely sok olyan „mellékhatással” is jár, amelyeket álmainkban sem gondoltunk volna. Első körben egészségesebbé, fittebbé, tisztábbá válunk mind testileg, mind lelkileg, megtanulunk a természetből nem csak evés-ivás útján, hanem másfajta módokon is táplálkozni.

Ha valaki „Anasztáziássá” válik, az rögtön egy világméretű mozgalom tagjává is válik automatikusan, amelynek berkein belül sok ezer olyan családdal is kapcsolódik, akik nem féltek váltani, kimozdulni a kényelmes, technokrata komfortzónájukból, hogy elkezdjenek egy más szinten rezgő, élhető életteret építeni, amelyek energetikailag máris összeérnek a térben, még akkor is, ha egymástól több ezer kilométerre vannak.

A szibériai tajga remetenője kivédhetetlen lépést tett, amire még a világot telepatikus sugallatokkal  irányító főpapok sem számítottak… Anasztázia átvezette az embereket a sötét erők időszakán… A virágzó szeretet terek megteremtése óriási erőt és energiát szabadít fel a térben… ez az okkult erők által már óvatosan előkészített és beprogramozott jövőt is képes megváltoztatni… Mindent képes megváltoztatni…

Ha hallod már Földanyánk hívó szavát, de még gyűjtöd az erőt, energiát, lelkesedést a megvalósításhoz, vagy már a megvalósítás útjára léptél, de néha-néha elfogy a lendület, az erő vagy a lelkesedés, akkor itt a helyed.

Ízelítő a tervezett témakörökből:

A KÉPALKOTÁS TUDOMÁNYA, KELL-E AZ EMBERNEK KERESNIE A SAJÁT PÁRJÁT? SÖTÉT ERŐK-FÉNYES ERŐK, A GONDOLKODÁS GYORSÍTÁSA, INTUITÍV KERTÉSZKEDÉS, BOLYGÓKKAL VALÓ KAPCSOLÓDÁS,  AZ ISTENI TÁPLÁLKOZÁS, ANASZTÁZIA KÉK GÖMBJE, HALHATATLANSÁG.

A workshop jellegű oktatás minimálisan kötött konkrét időpontokhoz igazodik és magában foglal:

–          Heti 1 videós felvétel (összesen 15-20 alkalom), aktuális tartalmakkal, amely bármikor megnézhető,

–          havonta/kéthavonta élő, online kapcsolódás egymással előre kihirdetett időpontokban,  

–          minimum két alkalommal – karácsony előtt egy évzáró/évértékelő találkozó és az új évben magbörze/családi birtok látogatás azoknak, akik szeretnének fizikailag is találkozni.

Én úgy érzem, hogy nem hagyhatjuk már tovább a megvezetést, azt, hogy külső erők határozzák meg hogyan éljünk, mit tegyünk, mit tehetünk… Ideje használnunk a bennünk szunnyadó belső erőt, saját forrásunkat, kapcsolódni eredendő mivoltunkkal, azzal, amik valójában vagyunk.

A foglalkozások 2023. november – 2024. márciusig tartanak, amikor a kertben holt-szezon van és korán sötétedik, behúzódhatunk a meleg szobába és együtt „tökéletesíthetjük életünk terét”.

A workshop jellegű tanfolyam szervezője és előadója: Kátai P. Sella, Szeretet Tere Műhely

Ajánlott ára: 50 000 Ft/fő. Az összeg befizetésével engem támogatsz és hozzájárulsz te is a Szeretet Tere Műhely 15 éve végzett szolgálatához.

Bankszámlaszám: Kátai Piroska, Magnet bank, 16200151-18531596 vagy

Revolut-on: @piroskieso, Piroska Kátai

Fizetési határidő: 2023. november 30. (Novemberben még lehet jelentkezni, egészen december 9-ig)

Részletes programtervet a befizetett résztvevők kapnak.

Jelentkezés és bővebb tájékoztató a következő email címen: inspiraltak@gmail.com 

Ha téged nem érdekel, megköszönöm, ha továbbítod olyannak, akit viszont igen. 🙂

Szeretettel:

S E LL A

🌸